Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Polskie community LoL'a

-panandrzej-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogolna dyskusja o Polskim Community. Stwierdzam, ze nawet Minecraft nie ma takiego uposledzonego Polskiego community jak LoL. Dzisiaj np. Siedze Adc na lane, Lux stealuje mi farme, napisalem zeby przestala mi stealowac po czym zagrozila mi, ze albo jej farma albo idzie afk... Albo bijemy Mastera (tak, na bocie. Witamy w 11-15 lvl), ja zadalem mu zdecydowanie wiecej dmg niz Lux, on na low hp ucieka, uzywam ulta, kill dla mnie a Lux "noob, ks. Report"... W koncu po tym wyszedlem z gry, oczywiscie Lux wczesniej odpierolila wiecej roznych akcji... Zapraszam do dyskutowania

1378238828-U336505.png
Opublikowano

Nie ma co się denerwować, lepiej to przetrwać i grać dalej. Widzę dużo osób na wyższych ligach (polaki) i nie flamują/ks'ują. Mogłeś powiedzieć, żeby poszła afk - lepiej jest mieć o jednego trolla mniej w drużynie.

8372383248.png
Opublikowano

Jeeezu, który to już temat na tym forum. Serio?

Nie nudzi się to Wam?

@topic

POLACY TO ZŁO, Bjergsen się z Was śmieje na streamie, (Polscy widzowie? O nie ..., proszę...)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W koncu po tym wyszedlem z gry, oczywiscie Lux wczesniej odpierolila wiecej roznych akcji...

Tak, rzeczywiście community JEST TAKIE ZŁE! Tak złe, że gdy jedna osoba lekko nadpsuje Ci humor, to ty zepsujesz go pozostałym 3 8 osobom, OT TAK "bo community".

Kurwa, mózg mnie boli.

Opublikowano

Jeeezu, który to już temat na tym forum. Serio?

Nie nudzi się to Wam?

@topic

POLACY TO ZŁO, Bjergsen się z Was śmieje na streamie, (Polscy widzowie? O nie ..., proszę...)

Jakie Was? a ciebie to nie dotyczy? mnie tam jebie jakis noob bjergsen...

a co do community w lolu to dla mnie nie ma roznicy czy gram z polakami czy nie, 2 lata temu bylo oczywiscie duzo lepiej ale teraz nie ma co tez narzekac, opcja ignore przeciez istnieje

Opublikowano

Tak, rzeczywiście community JEST TAKIE ZŁE! Tak złe, że gdy jedna osoba lekko nadpsuje Ci humor, to ty zepsujesz go pozostałym 3 8 osobom, OT TAK "bo community".

Kurwa, mózg mnie boli.

jak sie odechciewa grac to tez bym wyszedl

Opublikowano

Kurwa, mózg mnie boli.

W mózgu nie ma receptorów czuciowych, geniuszu.

Co do tematu - dziwisz się, że tak jest? Dziesięcioletni dziecior dopadnie do komputera i cieszy michę, jak kogoś zwyzywa przez kabel. Ja jak widzę coś takiego w swoim teamie, to mutuję i gram sobie dalej, olewając całkowicie takiego gościa. Niech się utopi we własnej ślinie albo niech wyjdzie. Nie warto się przejmować, bo takie coś czerpie przyjemność z tego, że kogoś wkurzy swoim debilizmem.

// XDDDDDDDD

// Phaiz

Opublikowano

Moim zdaniem lol to chyba największa "wylęgarnia flame'u" z gier internetowych(grałem już w sporo, nigdzie nie było tak, żeby ludzie od tak tyrali się po rodzicach, a argument o wieku ujrzałem właśnie w lol'u po raz pierwszy, bo w innych grach chodziło jak się gra, a nie o wiek).

Zdarzają się fajni ludzie, ale na 30 flamer'ów 1 fajna osoba się znajdzie, czasami nawet gra premade(5v5) nie pomaga, tyle że wroga łatwiej zignorować(przynajmniej mi) od sojusznika, albo można jego flame na swoją stronę przekierować:D

Podsumowując - albo wysoka dywizja, albo prawie sam flame:D

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Miej wyjebane a będzie ci dane. Puść sobie muzyczkę i graj dla siebie. To gra zespołowa nie ma tu czegoś takiego jak KS ciesz się że kill dla twojego zespołu. Niskie lvl to czym się przejmujesz nie grasz o nic ta gra to rozrywka nie grasz w nią żeby się wkurwiać tylko pobawić jak ktoś cie wyzwie czy coś a nie umiesz odpuścić to mute i grasz dalej.

Opublikowano

Ja na diamencie i na weście i na eaście nie spotkałem żadnego polaka prócz: mnie, kolegi z którym gram i Smaruj Dżemem (typ który ma ~900 gier tryndą). Wybij się wyżej i masz po sprawie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...